Seniorkollo

MENY

Anmälan Seniorkollo 2022

Här gör du anmälan till Seniorkollo 2022, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och bekräftar platsen. Vi har flera lägerveckor att välja mellan, v.42-45. Inga förkunskaper krävs.

 

Kostnad för en vecka på Seniorkollo är 5900 kr, delbetalning är möjlig. I priset ingår allt under veckan: samtliga måltider, boende, utbildningar, föreläsningar, workshops, filmutrustning och arbetsmaterial.

Platser kvar till Seniorkollo 2022

Vänta inte för länge med anmälan om du vill ha en specifik vecka. Det går inte att reservera plats, det måste göras en anmälan.

Ankomst till lägret sker på måndag förmiddag 11:00 och hemresa på fredag eftermiddag 15:00.

Det går att anmäla sig till reservlistan för en fullbokad vecka, välj önskad vecka i anmälningsformuläret och skriv i meddelandefältet att du vill stå som reserv.

v.42

17 okt – 21 okt

fullbokat

v.43

24 okt – 28 okt

fullbokat

v.44

31 okt – 4 nov

fullbokat

v.45

7 nov – 11 nov

fullbokat

Avbokningsskydd

Avbokningsskydd finns som ett frivilligt tillägg och täcker hela deltagaravgiften. Det är inte obligatoriskt utan väljs vid anmälan om så önskas. Avbokningsskydd kan inte väljas till i efterhand utan måste betalas i samband med anmälan för att vara giltigt. Det finns tre nivåer av avbokningsskydd:

Nivå 1 – Kostnad: 100 kr – Avbokningsskydd med full ersättning genom värdebevis/tillgodokvitto, fram till 7 dagar innan lägerstart, som kan användas till ny bokning/anmälan inom två år, för samma deltagare eller en ny person.

Nivå 2 – Kostnad: 400 kr – Avbokningsskydd med full återbetalning fram till 14 dagar innan lägerstart.

Nivå 3 – Kostnad: 600 kr – Avbokningsskydd med full återbetalning fram till 7 dagar innan lägerstart, 50% återbetalning fram till lägerstart samt ersättning vid avbruten lägervistelse på grund av sjukdom etc. För mer information se våra bokningsvillkor.

Betalning

Betalning sker via bankgiro i samband med att plats på lägret är bekräftad. Betalningsinformation kommer via mail i bekräftelsen.

Delbetalning är möjligt, då betalas 2000 kr vid anmälan och resterade summa senast 30 september.

Anmälan Seniorkollo 2022

Fyll i formuläret för att göra en anmälan till Seniorkollo.

* Viktigt att du fyller i alla obligatoriska fält, annars går det inte skicka in anmälan.

Fullständigt personnr behövs för Sensus olycksfallsförsäkring.
Förstahandsval
Andrahandsval (välj samma vecka om du inte kan någon annan)
Menyerna skickas till dig ca en vecka innan lägerstart där du kan avgöra om du behöver egna matlådor till en eller flera måltider.
Samåkning

Fungerar det inte att skicka in anmälan kanske du har missat att fylla i obligatoriska fält i formuläret. Kontrollera dina val i formuläret och kontakta oss om problem kvarstår.