Seniorkollo

MENY

Inför lägret

När anmälan är gjord och deltagaravgiften betald är det bara att invänta ett höstmysigt filmläger. Inför lägret får ni ett mail med uppdaterad information. Har ni frågor innan dess är ni givetvis välkomna att höra av er. Vi har också en sida med vanliga frågor och svar!

Ankomst

Måndag förmiddag är incheckningen öppen 10:30-11:15 och deltagarna kan bekanta sig med lokalerna. Från 11:00 serverar vi förmiddagskaffe samtidigt som vi har ett välkomstmöte 11:30 där personalen presenterar sig och vi informerar om veckans aktiviteter.

 

Det finns möjlighet att boka transfer till lägret från Grästorp station, mer info samt vägbeskrivning hittar ni här.

Kläder och andra tillhörigheter

De privata tillhörigheter som deltagarna har med sig till lägret ansvarar var och en för. Inventum tar inte ansvar för deltagarnas tillhörigheter och ersättning utgår därför inte vid skada eller förlust.

För kvarglömda saker ansvaras ej. Önskas kvarglömda saker skickas med post görs detta först efter att portot är förskottsinbetalt.

WiFi

Deltagare har fri tillgång till vårt WiFi som har bra täckning i såväl sovrum som studios och samlingssalar. 

Försäkring

Samtliga deltagare är olycksfallsförsäkrade genom Sensus under sin vistelse på lägret. Däremot finns ingen försäkring som täcker personliga tillhörigheter, borttappad/skadad mobil etc. Därför bör ni själva kontrollera vilken typ av försäkring ni har och vad som gäller vid eventuell skada eller skadegörelse. Läs mer om olycksfallsförsäkringen.

 

För att olycksfallsförsäkringen ska gälla är det viktigt att ni anger korrekt och fullständigt personnummer vid anmälan.

Café

Under veckan kan deltagarna handla i vårt café där det finns kaffe, te, bakverk, godis, glass, dricka, frukt m.m. Det finns även tandborste, tandkräm, öronproppar m.m. Cafét håller öppet om kvällarna och även en stund i samband med måltiderna.


Frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag ingår i deltagaravgiften.

Packning

Utöver kläder och personliga tillhörigheter behöver ni ha med er:

  • underlakan, påslakan, örngott
  • duschhandduk, liten handduk
  • schampo, balsam, duschtvål

Saker ni inte bör ta med är nötter, parfym, hud/hårprodukter med starka dofter.

Rökfritt

Vi eftersträvar en snus- och rökfri lägerupplevelse för samtliga deltagare och personal.

Avslutning

Lägerveckan avslutas med en storslagen filmpremiär där alla filmer som gjorts under veckan visas. Som på alla premiärer är det mingel efter filmvisningen och allt förevigas med fotografering.


Vi avslutar med gemensamt eftermiddagsfika innan det är dags för hemresa 15:00.


Det finns möjlighet att boka transfer från lägret till Grästorp station, mer info hittar ni här.

Titta på filmerna efter lägret

Efter lägret finns alla filmer som gjorts under veckan på Seniorkollos youtube-kanal där ni kan titta på dem hur mycket ni vill och skicka länkar till släkt och vänner.

Vill ni ha filmerna som en datafil kan ni maila oss så skickar vi dem till er. 

Mer att göra i området

Utforska guldkorn som du inte visste fanns mellan Vänern och Vättern. Här finns ett rikt natur- och kulturliv och mycket att uppleva för alla åldrar och intressen.
Lokala turistwebben i vårt närområde där ni hittar tips på aktiviteter, mat & dryck och boende.